Nieuwe website verduurzaming gemeentelijke gebouwen Eindhoven

26 februari 2020
Verduurzaming in een samenwerking op basis van vertrouwen. Waarbij bedreigingen moeten worden beperkt, en nieuwe kansen gepakt. Hoe pak je dit aan? Ambities én aanpak zijn vertaald op de nieuwe website van de gemeente Eindhoven: www.svggeindhoven.nl

De gemeente Eindhoven verduurzaamt 7 gemeentelijke gebouwen voor 2024. !MPULS is de schouder-aan-schouder partner van de gemeente Eindhoven in het project Slim Verduurzamen Gemeente Gebouwen (SVGG). Ballast Nedam Zuid maakt deel uit van het consortium !MPULS.

Het doel van de gemeente Eindhoven is een 100% duurzame organisatie zonder uitstoot in 2025. Het beheer en onderhoud van de gemeentelijke gebouwen is daarom aanbesteed op basis van een samenwerking met de focus op dit doel. De gemeente Eindhoven heeft het consortium !MPULS het vertrouwen gegeven samen met de gemeente het doel te gaan halen. De eerste grote stap in het project SVGG is inmiddels gezet; de duurzame renovatie van de Stadhuistoren.

In deze samenwerking werken we samen in een alliantie-organisatie. De basis van deze samenwerking is vertrouwen. Van elkaar en naar elkaar!