Over werken bij

Onze medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor van onze organisatie. Vanuit deze overtuiging richt Ballast Nedam Zuid zich op een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving voor alle medewerkers. Hierbij staan onze gedeelde normen en waarden – hoe gaan we met elkaar om, de omgeving en onze klanten – centraal. In onze organisatie waar ondernemerschap en innovatie de drijfveren zijn, geven wij onze medewerkers de ruimte om te creëren en integraal te innoveren in een professionele, dynamische werkomgeving.

Stage en afstuderen

Wij maken graag kennis met studenten die in het kader van hun studie praktijkervaring willen op doen. Jaarlijks stellen wij een aantal stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar over de hele breedte van onze organisatie en op verschillende niveaus. Van technisch inhoudelijk tot administratief of financieel.

Dus waar wacht je op? Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je eerst meer informatie over ons bedrijf? Stuur je vraag dan naar Dorien Wolff van de afdeling Human Resources via d.wolff@ballast-nedam.nl.

Kijk voor actuele stage- en afstudeermogelijkheden in ons vacatureoverzicht.